Voita American Car Show -liput!

Osallistu arvontaan 31.3. mennessä ja voit voittaa liput American Car Show'hun itsellesi ja ystävällesi!

American Car Show -autonäyttely järjestetään 44. kerran Helsingin Messukeskuksessa 7.-9.4.2023. Yhdellä lipulla pääset näkemään koko monipuolisen ja kansainvälisesti tasokkaan harraste- ja erikoisajoneuvotapahtuman:

American Car Show tarjoaa hämmästeltäväksi huippuunsa entisöidyt, yksityiskohtia myöten hiotut ja viimeistellyt teknisen osaamisen ja käsityötaidon näytteet, klassiset ’Amerikan autot’ niin Suomesta kuin muualtakin Maailmalta.

MC Heaven on jokaisen moottoripyöräfanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät monilta eri vuosikymmeniltä.

Tuning Car Show’ssa voi nauttia harkitun räätälöinnin, tarkan suunnittelun ja tuhansien käsityötyötuntien tuloksena syntyneistä sporttisista, moderneista ja ainutlaatuisista autokaunottarista.

Motorsport on aidosti koko moottoriurheilun kokoava näyttelyosio.

Classic Car Show Näyttelyssä esillä hienoimmat klassikko-autot, moninaiset mobilisti-kerhot ja alan edustajat!

Custom Truck Show´ssa nähdään hienoimmat rekat ja kuljetuskalustot. Nämä näyttävät ajoneuvot ovat todellisia tuunauksen taidonnäytteitä ja tuovat näyttelyyn suurta ja komeaa sisältöä.

Mopotuning kokoaa komeimmat mopot ja krossit samaan näyttelyosioon! Kokonaisuus on todella suosittu nuorison parissa!

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa liput itsellesi ja ystävällesi, kun täytät alla olevan lomakkeen.

HUOM: Liput lähetetään voittajille maanantaina 3.4. sähköpostitse suoraan Messukeskukselta, joten tarkkailethan postiasi!

 

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

Fokus Media Finland Oy arpoo kaikkien 31.3. arvontaan osallistuneiden kesken 25 kpl 2 hengen päivälippuja American Car Show -näyttelyyn. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Palkinnon arvo on 50 €. Fokus Media Finland Oy maksaa arpajaisveron. Palkinto arvotaan 31.3.2023 ja voittajille lähetetään liput sähköpostitse Messukeskuksen sivuilta 3.4. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta eivätkä arvonnan järjestelyissä mukana olleet tahot voi osallistua arvontaan. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat huoltajan suostumuksen osallistuakseen arvontaan. Osallistujan yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa markkinointiin henkilötietolain mukaisesti.

Fill out my online form.