KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Lainan hakeminen netissä on nykyisin helppoa ja nopeaa. Ensimmäiseksi tulee valita lainanantaja, joka tarjoaa haluttua lainasummaa ja sopivia lainaehtoja. Seuraavaksi pitää täyttää hakemus jonka lainanantaja arvioi. J…  Lue lisää »

Kalle Rovanperä on varmasti jokaiselle vähänkin bensanhajusta pitävälle tuttu henkilö päivätöistään ammattirallikuskina. Vapaa-ajallaan Kalle tykkää kuitenkin harrastaa autoja kuten me kaikki muutkin. Hänen tallistaan löytyy kalustoa laidasta laitaan ja yksi mielenkiintoisimmista, drifting-käyttöön Japanissa rakennettu ja Puuppolassa paranneltu uusikorinen Toyota Supra, on nyt esittelyssä. Samalla pääsemme kuulemaan myös Kallen näkemyksiä itse driftingistä.  Lue lisää »

Kolminkertainen driftingin Suomen mestari Lauri Heinonen lähti tiimeinen kiertämään Euroopan kovinta drifting-sarjaa. GTi-Magazine oli matkassa vahvasti mukana ja tässä artikkelissa käsitellään kauden viimeistä osakilpailua, joka ajettiin speedway-stadionille asfaltoidulla radalla!  Lue lisää »

Kolminkertainen driftingin Suomen mestari Lauri Heinonen lähti tiimeinen kiertämään Euroopan kovinta drifting-sarjaa. GTi-Magazine oli matkassa vahvasti mukana ja tässä artikkelissa käsitellään kauden kolmatta ja viidettä osakilpailua, joka ajettiin hulppeassa ympäristössä Saksan Ferropoliksessa.  Lue lisää »

Ladataan…