Edullinen autorahoitustarjous lainavertailusta

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Auton hankinta on tärkeä askel elämässä. Se on iso päätös, jonka rahoittaminen vaatii harkintaa. Oletpa ostamassa ensimmäistä autoasi, vaihtamassa vanhaa mallia uudempaan tai hankkimassa unelmiesi autoa, rahoitus vaikuttaa paljon hankinnan hintaan. Voit löytää edullisen autorahoitustarjouksen lainavertailun avulla.

Autorahoituksen kilpailuttaminen on aina järkevää riippumatta siitä, minkä verran olet hakemassa lainaa ja oletko ensimmäisen auton ostaja vai kokenut auton omistaja. Rahoituksen hinta vaikuttaa merkittävästi auton kokonaiskustannuksiin, ja juuri tästä syystä rahoitusten vertailu on niin tärkeää. Oikean tiedon ja huolellisen vertailun avulla voit tehdä taloudellisesti järkevän valinnan.

Autorahoituksen kilpailutus on nykyään äärimmäisen helppoa, kiitos lainavertailupalveluiden. Nordic Bankin lainavertailusivustolla pääset tutustumaan useiden eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin autolainoihin yhdellä ilmaisella hakemuksella. Sinun ei tarvitse käyttää aikaasi useiden lainahakemusten täyttämiseen, vaan ainoastaan yhdellä hakemuksella tavoitat jopa kymmeniä luotonmyöntäjiä.

Vinkkejä edullisen autorahoituksen löytämiseen

  1. Käytä lainavertailupalvelua

Lainan saa kilpailutettua helpoiten lainavertailupalvelussa. Tämä kätevä palvelu tarjoaa mahdollisuuden vertailla useita autorahoituksia yhdellä lainahakemuksella. Tällä tavalla kilpailuttaminen on helppoa, sillä voit tutkia eri rahoitusvaihtoehtoja helposti yhdessä palvelussa.

Nordic Bankin lainavertailusivusto on suunniteltu helpottamaan rahoituksen etsintää. Sen sijaan, että kävisit läpi monia eri rahoituslaitoksia erikseen, saat kattavan listan rahoitusvaihtoehdoista kätevästi yhdestä paikasta. Tämä säästää aikaa ja vaivaa. Voit vertailla lainojen korkoja, kuluja ja ehtoja helposti.

Lainavertailusivuston edut:

  • Säästää aikaa ja vaivaa.
  • Lainatarjoukset esitetty selkeästi.
  • Voit säästää paljon rahaa edullisemman lainan ansiosta.
  1. Kiinnitä huomiota korkoon, kuluihin ja todelliseen vuosikorkoon

Korko on se prosenttiosuus lainasta, jonka joudut maksamaan lainanottajalle lainan lyhennyksen lisäksi. Se on rahoituslaitoksen voitto-osuus. On tärkeää tarkastella rahoitusvaihtoehtojen korkoprosentteja, koska pienikin ero koroissa voi tarkoittaa suuria eroja kustannuksissa.

Lainasta maksetaan myös kuluja. Näitä voivat olla esimerkiksi avausmaksu ja kuukausittaiset tilinhoitomaksut ja laskutuslisät. Kulujen määrä voi vaihdella huomattavasti eri rahoituslaitosten välillä. Kiinnitä huomiota siihen, mitä kuluja laina sisältää ja kuinka suuret kulut ovat.

Todellinen vuosikorko on erityisen hyödyllinen luku lainojen vertailussa, koska todelliseen vuosikorkoon on laskettu sekä korko että kulut. Se antaa kokonaiskuvan lainan todellisista vuosittaisista kustannuksista. Tämän luvun avulla lainojen vertailu on helppoa.

  1. Ota selvää myös muista ehdoista

Kun etsit edullista autorahoitusta, korko ja kulut eivät ole ainoat asiat, joihin tulisi kiinnittää huomiota. Myös muiden ehtojen tulisi olla sinulle sopivat. Varmista, että takaisinmaksuaika on sinun taloudelliseen tilanteeseesi sopiva. Jokainen kuukausierä pitää pystyä maksamaan ilman ongelmia. Tutki myös, millaisia ehtoja ennenaikaiseen takaisinmaksuun liittyy. Myös lyhennysvapaan mahdollisuus voi olla hyvä olla olemassa, varsinkin isommassa lainassa.

Miksi auto kannattaa rahoittaa lainalla?

Vakuudeton laina on nopea, helppo ja käsirahaton ratkaisu. Lainarahoitus tarjoaa erittäin nopean tavan saada auto omistukseen. Sen sijaan että säästäisit vuosia autoa varten, voit hankkia auton heti ja maksaa lainaa takaisin sopivan kokoisissa kuukausierissä. Vakuudeton laina on nopea vaihtoehto. Voit saada rahat tilillesi jo yhden arkipäivän kuluessa.

Lainan hakeminen on helppoa. Täytä vain yksi hakemus Nordic Bankin nettisivuilla, niin voit saada useita lainatarjouksia eri paikoista. Vertaile tarjouksia huolellisesti ja valitse itsellesi parhaiten sopiva rahoitusvaihtoehto.

Autolainan voi saada täysi-ikäinen, jolla on säännölliset tulot ja jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä yhteishakijan kanssa. Kun olet ostamassa autoa puolisosi kanssa, kannattaa lainahakemus tehdä yhdessä. Tällä tavalla voitte saada isomman lainasumman ja lainalle pienemmän koron.

Lainarahoituksen ansiosta saat hankittua auton ilman käsirahaa. Tämä on hyödyllistä erityisesti silloin, kun et halua tai pysty maksamaan suurta käsirahaa. Saat auton käyttöösi ilman suuren kertasumman maksamista, jolloin voit käyttää säästösi muihin tarkoituksiin. Lainarahoituksessa ei yleensä ole myöskään isoa viimeistä erää, vaan lainaa lyhennetään tasaisesti, sopivan kokoisissa kuukausierissä.

Näin autolainaa haetaan netistä

Autolainan hakuprosessi on nopea ja vaivaton. Voit suorittaa lainavertailun mukavasti omalta kotisohvaltasi käsin. Sinun ei tarvitse lähteä pankkiin lainaneuvotteluihin eikä käydä suurta paperisotaa.

  1. Täytä ilmainen lainahakemus netissä.
  2. Vertaile lainatarjouksia.
  3. Valitse paras tarjous ja nosta rahat tilillesi.

Näin helppoa autolainan hakeminen on! Ensimmäisiä lainatarjouksia alkaa saapua tavallisesti jo muutamien minuuttien kuluttua. Pääset siis heti suorittamaan vertailua. Tarjousten joukosta on helppo valita paras ja halvin tarjous. Muista, että pelkkä lainahakemuksen tekeminen ja tarjouksiin tutustuminen ei velvoita ottamaan lainaa. Voit siis huoletta kokeilla millä hinnalla saat lainaa tällä hetkellä.