Getarin lopputalven YouTube -suositukset!

Edellisestä GTi-Magazinen epävirallisesta YouTube suosituksia -artikkelista on kulunut jo reilusti aikaa, joten listataanpas jälleen muutamat ajankohtaiset ja ei niin ajankohtaiset pätkät lopputalven ratoksi!

Edellisessä YouTube-suositustemme listassa muistuttelimme esimerkiksi AdamLZ:sta, suomalaisesta virtuaalidrifting-sarjasta, Persaukisista suomenruotsalaisista sekä tietenkin Fredric Aasbøn matkasta driftingin huipulle. Edelliset suositukset löydät klikkaamalla TÄSTÄ. Alta löytyy puolestaan hieman tuoreempia suosituksia sekä totta kai myös kestosuosikkeja. Tällä kertaa emme kuitenkaan sukella YouTuben pimeälle puolelle, joten voit huoletta tutustua videoihin rennolla mielellä!

Gymkahana 2020 ei jätä kylmäksi

Viime vuonna Travis Pastrana näytti kyntensä Gymkhana-videon muodossa. Hooniganin tuottamalla videolla vetovastuu siirtyy siis Ken Blockilta Pastranalle, eikä voi syyttää että tämä jättäisi kylmäksi. Kannattaa katsoa video loppuun, sillä ehkä kuumottavin loikka nähdään videon loppupuolella. Hulluja ovat!

Drifterillä jäällä

Kaukosen Ville otti ja lähti Hyvinkäälle jääradalle sudittelemaan kilpurillaan. Oliko 700 hevosvoimalla ja nastarenkailla pitoja, se selviää PutteEevertin uudella videolla, jossa herra hyppää Villen kyytiin radalla. Saattaa pätkällä vilahtaa satunnainen Getarin toimittajanrenttukin ;)

10 niksiä parempiin autokuviin

The Car Creative -YouTube-kanavalta löytyy paljon autokuvaamiseen liittyvää sisältöä. Yhtenä videona kanavalla on 10 Lightroom Tricks for BETTER CAR PHOTOGRAPHY, jossa siis nimensä mukaisesti esitellään 10 simppeliä Lightroom-niksiä parempiin autokuviin. Nämä ovat näppäriä vinkkejä, joita kannattaa pureskella, mikäli kuvia Lightroomilla editoit. Opittiin mekin pari uutta kikkavitosta, kun kanavaa selattiin!

James Deane rakentaa uutta kilpuria

Maailman kovin drifting-kuski James Deane rakentaa parhaillaan uutta kilpuria. Projektia ajetaan nopealla aikataululla eteenpäin syystä, jota ei ainakaan vielä tämän videon julkaisun aikaan ole kerrottu. Johonkin on herralla kiire, mutta priimaa autoa pukkaa vähän tiukemmallakin aikataululla. Videolla mainitaan, että kiireen syyn julkaisu on enää päivien päässä, joten ihan kohta tämänkin mysteeri avautuu!

Tuttu auto musiikkivideolla

CDLC:n pojat lainasivat uusinta hankintaansa Gasellien musiikkivideolle ja lopputulos on timanttinen. Muutenkin voimme antaa epävirallisen suosituksen Gasellien uudelle levylle. Hyvää musiikkia on se!

Ei YouTubea ilman kaatovideota!

Onko YouTubea mahdollista avata ilman, että eksyy kaatovideoiden ihmeelliseen maailmaan? Ei onnistu ainakaan meiltä. Mikäs sen parempaa kuin mukava asento sohvalla ja television täydeltä tapahtumaa rallipoluilta. Hyvin tuntuu kiinnostavan, sillä esimerkiksi Pata78 -kanavalla on tilaajia yli 100 000. Tässä 100k spesiaalissa on oikein extrapaljon kaatoja. Nauttikaa!

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !