GTi-Magazine numero 05 / 2020 julkaistaan 10.6.2020!

GTi-Magazinen teinivuodet ovat ohi ja 20. vuosikerta on käynnissä!

Kannessa putkirunkoinen katuauto - Toyota GT92 Turbo '17

Ihan jokainen harrastaja ei ole niin hullu, että asentaisi etuvetoisen AE92 Corollansa keulalle Toyotan lippulaivamoottorin 2JZ-GTE:n ja muuttaisi autonsa takavetoiseksi. Ruotsalainen Mathias Johansson on riittävän sekaisin ryhtyäkseen moiseen, ja hän vei hankkeen vielä naksun verran pidemmälle.

ESITTELYSSÄ MYÖS:

  • Mitsubishi FTO '99
  • Ford Anglia Deluxe '62
  • Mercedes Benz 190D W201 '89
  • Volkswagen Passat 3.2 VR6 '07

Ota parempia kuvia autostasi! Autokuvauksen ABC:n ensimmäisessä osassa opetellaan kuvaamisen kannalta tarpeelliset tekniset asiat, jotta kuvien ottaminen olisi helpompaa. Some kuntoon kerralla näillä ohjeilla!

Kerhoesittelyssä 500whp.net! Nimensä mukaisesti tähän kerhoon ei ole asiaa ilman että autosta löytyy lyöntiä keskiarvoa reilummin. Tutustuimme tarkemmin yhdistyksen toimintaan ja kerromme uudessa numerossa tarkemmin Suomen tehokkaimpien katuautojen omistajien suljetusta autokerhosta.

Billet on sanana tuttu, mutta mitä se oikeasti on? GTi-Magazinen esittelemissäkin autoissa puhutaan usein niin sanotuista billet-osista. Yhteneväistä näissä kaikissa osissa on se, että billet-sanan voi yleensä yhdistää laadukkuuteen. Selvitimme kaiken billetistä ja kerromme oppimamme lukijoille.

Lisäksi vierailemme Ultimate Dubs -autotapahtumassa Briteissä ja tapahtuma onkin tähän mennessä kauden ainoita. GTi 20 vuotta henkilökuvasarjassa haastatellaan tällä kertaa Tomi Erosta. Lisäksi mukana lukijoiden autoja, julisteita, uutisia ja uutuuksia sekä tottaki kaikki, mitä suomalaisen autoharrastajan kuuluu tietää juuri nyt!

Esittelyssä nämä autot:

Toyota GT92 Turbo '17
Ford Anglia Deluxe '62
Mercedes Benz 190D W201 '89
Mitsubishi FTO '99
Volkswagen Passat 3.2 VR6 '07

GTi-Magazinen numero 05 / 2020 lehtipisteistä kautta maan 10.6.2020. Irtonumeron ostajalle kaksi lehteä yhden hinnalla!

 

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !