GTi-Magazine numero 01 / 2020 julkaistaan 22.1.2020!

GTi-Magazinen teinivuodet ovat ohi ja 20. vuosikerta aloitetaan 22.1.2020!

Kannessa aito liekinheitin - Nissan GT-R '11

Nissan GT-R on jatkoa Skyline-mallistolle ja Sami Lindströmin yksilö on jatkoa miehen aiempiin, radalla viihtyviin autoihin. Jokainen auton muutos on tehty nimenomaan rata-ajoa silmällä pitäen, mutta kuitenkin auto on haluttu pitää elementissään myös kadulla. Tämä liki 900-hevosvoimainen Nissan ei jätä ketään kylmäksi!

ESITTELYSSÄ MYÖS:

  • Lotus Elise '03
  • Datsun 620 '76
  • Z Cars Mini Van '72
  • Ford Taunus 1.6 GX '83
  • Volkswagen Golf MK6 '11

Uusia trendejä Euroopasta! Esittelyiden lisäksi vierailimme Essen Motor Showssa Saksassa joulukuun alkupuolella. Kävimme myös haistelemassa norjalaista autoharrastus-skeneä Oslo Motor Showssa sekä ihmettelemässä motorsport-aiheista pöhinää Hanaa Expossa Lahdessa. 

Uusi projektiauto esittelyssä! Mitä olisi talvi ilman projektiautoa? No ei mitään, joten tänä talvena seurataan jälleen drifting-auton rakennusta, ja nyt on aihiona jotain ihan muuta kuin normaalisti: Volkswagen Golf MK7, josta tehdään BMW:n voimalinjan avulla takavetoinen luistoauto Maailmanlopun Vehkeet -ryhmittymän tiloissa.

Tekniikka-spesialistimme Jyrki Repo puolestaan kertoo tällä kertaa uusista täysin sähköisistä hukkaporteista sekä Wankel-moottoreiden sielunelämästä. Henkilökuvassa on nyt drifting-sankari Ville Kaukonen. Lisäksi muistelemme mennyttä vuotta ja summasimme ajatuksia GTi-Magazinen vuodesta 2019 yhteen pakettiin.

GTi-Magazinen numero 01 / 2020 lehtipisteistä kautta maan 22.1.2020!

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !