GTi-Magazine numero 02 / 2020 julkaistaan 26.2.2020!

GTi-Magazinen teinivuodet ovat ohi ja 20. vuosikerta on käynnissä!

Kannessa Maailmanlopun Vehje - Nissan Silvia S14.5 '95

Toni Vareliuksen Nissan Silvia edustaa tämän aikakauden autoharrastamista parhaimmillaan: klassikkokoppa on yhdistetty vähintään yhtä klassiseen moottoriin ja koko paketti on hierottu todella siistiksi kokonaisuudeksi. Kaikki tämä tehtiin vain muutamassa kuukaudessa talvella 2018–2019!

ESITTELYSSÄ MYÖS:

  • Audi RS6 '03
  • Dodge D100 '68
  • Opel Corsa A GSi '89
  • Vauxhall Viva Deluxe '65

Tallitour alkaa! Suureen suosioon noussut GTi-Magazinen Tallitour kierrettiin myös tänä vuonna. Juttusarjan ensimmäisessä osassa ihmetellään keskisuomalaista sekä porilaista autoharrastamista. Sarja jatkuu lehden seuraavassa numerossa ja tarjoilee hienon läpileikkauksen suomalaisista harrastetiloista!

Drifteriprojekti jatkuu! Nyt drifteriprojektiin rakennettiin takapäähän hieman erikoisempi iskunvaimennus. Tekniikka tutuksi -sarjassa kerrotaan kaksoiskytkinvaihteistojen toimintaperiaatteesta, ja yritysvierailu suuntaa tällä kertaa Venäjälle Gosha Turbo Techille. Vierailimme myös Tokyo Auto Salonissa Japanissa!

Juhlavuosi jatkuu ja kaikissa loppuvuoden numeroissa haastatellaan lehden entisiä tai nykyisiä tekijöitä, jotka ovat seuranneet autoharrastuksen kehittymistä aitiopaikoilta. Juttusarjassa muistellaan menneitä ja mietitään, miten se harrastaminen onkaan muuttunut vuosien varrella. Mielenkiintoisia tarinoita on siis luvassa koko vuoden ajan!

GTi-Magazinen numero 02 / 2020 lehtipisteistä kautta maan 26.2.2020!

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !