GTi-Magazine numero 03 / 2020 julkaistaan 1.4.2020!

GTi-Magazinen teinivuodet ovat ohi ja 20. vuosikerta on käynnissä!

Kannessa Viimeistelty Vanhus - BMW E30 '83

Autoharrastus on tullut Mikko Wirtaselle perintönä vanhemmilta. Jos perheen isä ostaa projektiauton poikansa kanssa yhdessä rakennettavaksi pojan ollessa 16-vuotias, ei liene yllätys, että vielä 13 vuotta myöhemminkin pojan viikonloput kuluvat mutteria vääntäen. Mikko ei autoaan somessa esittele, vaikka se läpäisisi tarkankin instagram-raadin tarkastelun. Auton pirteän oranssi ulkokuori on yhdistetty virkeään, liki 700-heppaiseen M50-moottoriin. Koko paketti on vielä kaiken hyvän lisäksi siistitty todella hienoksi.

ESITTELYSSÄ MYÖS:

  • Nissan 240SX '93
  • Toyota Aristo V300 '98
  • Toyota Corona Mark 2 '73
  • Volkswagen Caddy MK1 '89

Vanne extra! Jokavuotinen perinteinen vanne extra esittelee tänäkin vuonna reilun kattauksen uutuus- ja kestosuosikkivanteita. Tällä kertaa spekseineen ja hintoineen esittelyssä on yli 130 vannemallia, joten valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin!

Tallien tunnelmaa! Tallikauden aikana tehdyn tallitourin toinen osa on mukana numerossa 3 / 2020. Tallitunnelmaa haistellaan myös VW Golf MK7 -drifteriprojektin kolmannessa osassa, jossa vuorossa on turvakaarien asennusta sekä moottorin ja voimalinjan istutusta koriin.

Tekniikka tutuksi! Vuoden kolmannessa numerossa Jyrki Repo kertoo meille moottorinohjainten uutuuksista ja kehityksestä vuosien aikana. Moottorityypit tutuksi -juttusarja puolestaan jatkuu Mitsubishin moottoreilla.

Juhlavuosi jatkuu ja kaikissa loppuvuoden numeroissa haastatellaan lehden entisiä tai nykyisiä tekijöitä, jotka ovat seuranneet autoharrastuksen kehittymistä aitiopaikoilta. Tällä kertaa haastattelussa päätoimittajamme Jape Tiitinen. Juttusarjassa muistellaan menneitä ja mietitään, miten se harrastaminen onkaan muuttunut vuosien varrella. Mielenkiintoisia tarinoita on siis luvassa koko vuoden ajan!

Esittelyssä nämä autot:

GTi-Magazinen numero 03 / 2020 lehtipisteistä kautta maan 1.4.2020!

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !