GTi-Magazine numero 9 / 2019 julkaistaan 13.11.2019!

Vuoden alussa uudistuneen GTi-Magazinen yhdeksäs numero julkaistaan 13.11.2019!

Kannessa Suomessa rakennettu super-harvinaisuus - Porsche 911 Turbo RWB 930 1986

Kultinomaiseen suosioon nousseen RWB:n rakentamia Porscheja on viime vuosina alkanut ilmestyä Eurooppaan kuin sieniä sateella. Viimein Suomi sai omansa, kun espoolainen Eitan Tamir rakennutti ensimmäisen Porsche 993 RWB:nsä reilu vuosi sitten Virossa. Nyt ollaan vielä kutkuttavampien asioiden äärellä, sillä tämä Porsche 930 Turbo RWB on myös rakennettu Suomessa.

ESITTELYSSÄ MYÖS:

  • Audi RS4 B5 '01
  • Toyota Progés NC300 '99
  • BMW E30 325i Cabriolet '86
  • Volkswagen Corrado 1.8T '91

Tapahtumakausi on nyt virallisesti taputeltu! Vierailimme kauden viimeisissä tapahtumissa. Näyttelykausi paketoitiin Vaasassa West Coast Motorshowssa sekä Lahdessa X-Treme Car Showssa, ja ulkoilmatapahtumien puolelta viimeisenä tapahtumaraporttina tarjoillaan MLV&friends Season Ender Meet 2019 -miitti Lohjalla. Euroopan driftingkausi puolestaan paketoitiin Irlannin Mondello Parkissa, jossa ajettiin yhden viikonlopun aikana kahden eri drifting-sarjan päätösosakilpailut sekä ihasteltiin japanilaisia autoja Japfest -tapahtuman merkeissä. Henkilökuvassa puolestaan jututetaan pitkän linjan tapahtumajärjestäjä Teppo Laukkasta.

Mukana tiukka paketti tekniikkaa! Mielenkiintoisten autoesittelyiden lisäksi kerromme esimerkiksi Traficomin ehdotuksista uusiin rakennemuutosmääräyksiinsä sekä paneudumme VAG-konsernin moottoreihin. Moottorit ovat vahvasti läsnä myös, kun käymme tutustumassa yritykseen, joka tekee käytännössä pelkästään sylinterikansitöitä, eli yritysvierailumme kohdistuu tällä kertaa Nummelassa sijaitsevaan Kansisetiin.

Koska GTi-Magazine uudistui vuoden alussa, myös perinteinen seinäkalenteri uusiutuu vuodelle 2020! Kun tilaat GTi-Magazinen kotiisi ennen marraskuun loppua, saat joulukuun numeron mukana myös uutuuttaan kiiltelevän GTi:n kalenterin, jossa on mukana kaikki hienoimmat autot sekä ensimmäistä kertaa myös iso kattaus ensi vuoden autotapahtumia. Tilaa siis lehti kotiisi tarjoushinnalla täältä: www.gti.fi/tilaa

GTi-Magazinen numero 9 / 2019 lehtipisteistä kautta maan 13.11.2019!

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !