GTi-Magazinen numero 01 / 2022 julkaistaan 19.1.2022

Uusi vuosi ja autoharrastus elää vahvana!

GTi-Magazinen numeron 01 / 2022 kannessa erittäin kaunis kiloheppa!

Kun puhutaan kauniista autoista, on monen mieleen juuri neloskorin Supra. Melkoisen klassikon asemaan kivunnut korimalli on tuttu näky myös GTi-Magazinen sivuilla, mutta nyt esiteltävä Laamiksen Eurospec Targa on varmasti yksi hienoimmista yksilöistä, joita olemme päässeet esittelemään. Oman mausteensa pakettiin tuo yli 1100 hevosvoimainen 3,4 litraiseksi stroukattu 2JZ. 

ESITTELYSSÄ MYÖS:

  • Audi S2 Sedan '93
  • BMW E30 318i '92

  • Scania 650S Highline 6x4 '21

Vuosi startataan väkevästi, sillä äärettömän hienojen autojen esittelyjen lisäksi vierailemme pandemian alun jälkeisen elämän ensimmäisessä sisänäyttelyssä, nimittäin Latela Car Showssa joka keräsi joulukuun alussa Tampereen Pirkkahalliin hienon kattauksen suomalaisia harrasteautoja. Euroopan tuoreimpia trendejä haisteltiin samaan aikaan myös Saksassa Essen Motor Showssa, joka tarjoili puolestaan kaikki Euroopan hienoimman autot yhden katon alla.

Lisäksi vuoden ensimmäisessä numerossa kerromme miten äänentoistoa päivitettään nykyautoon nykyaikaisin laittein, koeajamme Seat Leon Sportstourerin sekä aloitamme GTi:n oman AA-kerhon eli Asiaa Autoharrastuksesta -artikkelisarjan, jossa autoharrastajat purkavat tuntojaan harrastuksen ympäriltä. Kuukauden kuvassa ihaillaan puolestaan Santeri Leinon suosikkikuvaa ja eteneepä Vuoden Autoesittely -äänestyskin finaalivaiheeseen kun lukijoiden TOP10 parasta autoesittelyä julkaistaan!

Vuoden ensimmäinen numero kannattaa lukea!

Numerossa 01 / 2022 esittelyssä nämä autot:

Audi S2 Sedan ’93 – Juuso Suonio tiesi tulevan projektin reseptin jo ennen kuin löysi itse aihion. Kun otetaan huomioon, että haettua automallia on valmistettu vain 306 kappaletta, voi sopivan yksilön löytäminen olla sangen haastavaa. Sopivan auton löydyttyä oli aika lunastaa unelmat ja tuoda auto tälle vuosituhannelle sopivin maustein.
BMW E30 318i ’92 – Christian ihastui talviautoonsa siinä määrin, että rakensi siitä 600-heppaisen kesälelun.
Scania 650S Highline 6x4 '21 – Otimme selvää, millainen rekkojen rakentelu-skene on. Tässä erinomaisena esimerkkinä toimii vastavalmistunut Kimi Räikkösen uraa kunnioittava Kuljetus Ristimaan Iceman Scania, jonka yksityiskohtien määrä ja viimeistelyn taso sai toimituksen tajunnan räjähtämään.
Toyota Supra MKIV '94 – Laamiksen MKIV Supra on yksi maamme kauneimmista ja hienoimmista Suprista. Ja tehoa – sitäkin on 1,1 kilohepan verran!

GTi-Magazinen numero 01 / 2022 tilaajien postilaatikoissa ja lehtipisteissä kautta maan 19.1.2022.

 

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !