GTi-Magazinen numero 05 / 2021 julkaistaan 9.6.2021!

GTi-Magazinen vuoden viides numero on tehty tuttuun tapaan suoraan autoharrastajien toimesta autoharrastajille!

GTi-Magazinen numeron 05 / 2021 kannessa yksi Suomen kiillotetuimmista drifting-kilpureista: Jorkin Toyota Chaser JZX100 '00!

Jarkko "Jorki" Jylhä rakensi ensimmäisenä autonaan Toyota Chaserin. Kolmen vuoden rakennusurakan aikana moni asia vastusti, ja lopulta kun auto valmistui, kerkesi Jorki ajamaan sillä kolme kierrosta, kunnes auto syttyi tuleen ja paloi pahoin. Luovuttaminen ei kuulu Puuppolalaiseen mielenkuvaan, joten koko homma aloitettiin alusta – ja tehtiin kerralla paremmaksi!

ESITTELYSSÄ MYÖS:

  • Skoda S100 '76
  • Fiat 127 Special '82
  • Mazda RX-7 FD '94
  • Honda Integra Type R '98
  • Volkswagen Kupla 1200 '70

Lisäksi GTi-Magazine opettaa miten valmistat täysin uniikin puskurin autoosi käyttäen materiaalina muovia. Tekniikka tutuksi -juttusarja jatkuu osiolla, jossa puntaroimme onko typpi täyttö tarpeellinen auton renkaassa. Henkilökuvan puolella puolestaan tutustutaan kurikkalaiseen propellihattuun, Petri Plosilaan, joka ei innostu normaalista, vaan hän tykkää tehdä oikeasti erilaista. Miehen Maserati Quattroporte -vene tai Pappatunturi Suzuki Hayabusan moottorilla ovat taatusti pähkähulluja rakennelmia molemmat. 

Kohta on tapahtumia! Driftingin kilpailukausi on jo ovella, joten on paikallaan kerrata hieman mitä kannattaa seurata ja missä. Driftingin kausiennakossa esittelyssä kaikki uusimmat uutiset skenestä! Lisäksi vuoden viidennessä numerossa kerromme tottakai tuoteuutuuksista ja uusimmista käänteistä tapahtumakalenterissa.

GTi-Magazine - Koska autoharrastus on vain parasta!

Numerossa 05 / 2021 esittelyssä nämä autot:

Fiat 127 Special '82 – Kalle Saukon pieni satakaksseiska Fiat on keskivertoa pippurisempi yksilö. Varsinainen susi lampaan vaatteissa.
Honda Integra Type R '98 – Spoon on Hondamiehen herkkua ja sen tietää Michiel Roden, joka lusikoi autonsa täyteen kyseisen valmistajan osia.
Mazda RX-7 FD '94 – Tomin viimeistelty LS1-moottorilla varustettu RX-7 omaa pitkän historian niin meillä kuin myös Amerikan mantereella.
Skoda S100 '76 – Skoda - neljä pyörää ja loota, helppo purkaa ja taas koota, sanoi Lasse kun Skodan rakensi.
Toyota Chaser JZX100 '00 – Jarkko "Jorki" Jylhän Toyota Chaser on yksi tämän kauden uutuus driftingkilpureista ja samalla varmasti kiillotetuin kaikista käytössä olevista!
Volkswagen Kupla 1200 '70 – Joskus käänteinen ajattelu kantaa hedelmää: Jannen VW Kupla on vanhennettu, ei faceliftattu.

GTi-Magazinen numero 05 / 2021 lehtipisteistä kautta maan 9.6.2021.

 

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !