GTi:n YouTube suositukset - Voimakkaita moottoreita ja takinkääntöä!

Youtubesta löytyy sisältöä ihan kaikkiin makuihin. Jokainen meistä on varmasti aloittanut jonkun tärkeän tehtävän ja lopulta löytänyt itsensä katsomasta kahden aikaan yöllä "Kuinka puhun kirahville?" -videoita Youtuben pimeältä puolelta, eikö vain? Meille näin on ainakin käynyt useammin kuin kerran.

Youtubesta löytyy myös paljon laadukasta, hauskaa ja autoharrastajalle hyödyllistä sisältöä. Tässä viisi viimeaikoina meihin vaikutuksen tehnyttä pätkää.

Uusi Ken Block pätkä!

Tällä kertaa mennään Climbkhana -hengessä mäkeä kovaa ylös. Aina vakuuttavia ja hienosti tehtyjä pätkiä jotka ovat saavuttaneet vähintäänkin kultin omaisen statuksen.

Heinosen luistotiimi touhuaa myös talvella!

Driftingin vuoden 2018 Suomen mestari Lauri Heinonen on tunnettu jäätävän hyvän ajotaitonsa lisäksi myös siitä, että japanilainen henki ja varsinkin japanilaiset moottorit ovat olleet vahvasti läsnä miehen puheissa. Takki on kuitenkin pyörinyt viimeaikoina melko rankasti Porin suunnilla, sillä nyt Youtubesta löytyy pätkää kun Heinonen tunkkaa Nissanin keulalle aitoa amerikkalaista V8 -moottoria.

Larry Chen ottaa jäätävän hienoja kuvia!

Larry Chen on monelle autoista kiinnostuneelle tuttu valokuvaaja USA:sta. Mies on kuvannut vuosien ajan kuvia, joita me kaikki olemme varmasti nähneet. Hoonigan AutoFocus kanavalla tutustutaan miehen hommiin tarkemmin ja pakko myöntää, että on se kova ukko se Larry!

Throwback Gatebiliin!

Latviasta ponnistava videoporukka Robyworks vastaa tämän vuoden Gatebil aftermovieista. Jäääääätävän kova pätkä Rudskogenin tapahtumasta on nyt julkaistu, eikä tämä pätkä jätä varmasti ketään kylmäksi.

Kiloheppa uudesta Supran motista!

Papadakis Racing otti missiokseen puristaa yli 1000 hevosvoimaa uuden Supran moottorista. Moniosainen Youtube sarja sai päätöksensä toistaiseksi, kun moottorin kanssa käytiin dynossa. Kaikki ei mennyt aivan heti maaliin, mutta lopulta tavoitteeseen päästiin.

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !