Hyvää uutta vuotta 2021!

Vuosi 2021 tuo tullessaan toivottavasti paljon viime vuonna kokematta jääneitä hetkiä.

Haluamme toivottaa kaikille GTi:n seuraajille ja tilaajille oikein hyvää uutta vuotta 2021! Vuosi 2020 jää historiankirjoihin erikoisena jaksona, mutta ainakin tällä hetkellä toivoa normaalista on jo näköpiirissä. Kulunut vuosi on ollut myös GTi-Magazinen kannalta haasteellinen, sillä normaalisti sisältöömme kuuluu paljon myös autotapahtumia, jotka nyt ovat loistaneet poissaolollaan. Olemme kuitenkin kehitelleet tilalle paljon uutta ja vuosi päästäänkin aloittamaan poikkeuksellisen makeasti!

Aloitamme vuoden 2021 GTi:lle täysin uudella konseptilla, kolmen erikoisnumeron putkella, joista ensimmäinen on Black Issue eli keskitalven sysimusta numero. Siinä on esittelyssä vain mustia autoja ja teema jatkuu myös muissa artikkeleissa. Lehden ulkoasukin on tummanpuhuva ja onpa pari uutta ässää nykäisty graafiseen ilmeeseen muutenkin.

Numerossa 2 / 2021 pääsemme nauttimaan Tekniikkaswappi-spesiaalista, sillä lehden teema pyörii vaihdettujen moottorien ympärillä. Vuoden kolmas numero on puolestaan tuttuun tapaan Vanne-Extra, jolloin esittelemme kaikki tulevan kauden uutuusvanteet ja kestosuosikit.

Matti Tirronen on GTi-Magazinen uusi päätoimittaja. Kuva: Tuukka Erkkilä

Uusi vuosi tuo tullessaan myös, ei henkilöstö- vaan tittelimuutoksia. Vuoden vaihduttua astuu viime vuodet toimituspäällikön titteliä kantanut Matti Tirronen päätoimittajan saappaisiin ja Jape Tiitinen puolestaan nappaa toimituspäällikön kengät jalkaansa.

Käytännössä tämä muutos on lähinnä muodollinen, ja suurin motivaattori GTi-Magazinen tekemisessä on edelleen loppumaton intohimo autoharrastusta kohtaan. Töitä paiskitaan muutenkin samalla miehistöllä kuin ennenkin, vaikka tittelit vaihtuvatkin.

GTi-Magazinen numero 01 / 2021 julkaistaan 20.1.2021. Tervetuloa uuteen vuoteen suomalaisen autoharrastajan ykköslehden parissa!

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !