Miten saat parhaan autolainan netistä ilman käsirahaa?

 

Kaupallinen yhteistyö: Nordic Bank

Kun autokuume vaivaa, uusi auto pitäisi saada hankittua pian. Kyseessä on suuri investointi, joten rahoitusta kannattaa pohtia tarkkaan ja eri vaihtoehtoja vertailla huolellisesti.

Yleensä kun ostetaan auto, ostajalla pitää olla käsiraha. Usein käsirahana toimii vanha auto, joka myydään vaihdossa pois. Mutta jos vanhaa autoa ei ole tai sitä ei halua myydä, täytyy käsiraha kerätä kasaan jollain muulla tavalla. Käsiraha on tavallisesti 10-30 % auton hinnasta, joten kyseessä voi olla lopulta melko suuri summa.

Onneksi käsirahaa ei aina tarvita. Voit nimittäin myös hakea netistä autolainaa. Tällöin et tarvitse lainkaan erillistä käsirahaa. Voit ostaa auton kerralla, saat sen heti omiin nimiisi ja lyhennät lainaa erissä kuukausittain.

Autolainojen hinnoissa on paljon eroja. Paras vakuudeton autolaina löytyy kilpailuttamalla. Lainavertailupalvelu Nordic Bankissa kilpailutat autolainat helposti. Lainojen korot ja kulut vaihtelevat 4 ja 20 % välillä, joten voit saada merkittäviä säästöjä, kun otat lainan, jossa on muita matalampi korko.

Lainaa autoa vastaan vai vakuudeton autolaina?

Lainaa autoa vastaan voi saada kahdella tavalla. On hyvin yleistä hankkia uusi auto osamaksulla niin, että kyseinen auto toimii lainan vakuutena. Todella monet autolainoja myöntävät tahot tarjoavat tällaista vaihtoehtoa. Osamaksulla ostettaessa vaaditaan ylensä käsiraha, joka on vähintään 10 % hinnasta. Loput auton hinnasta maksetaan kuukausierissä.

Toinen, harvinaisempi vaihtoehto on hakea vakuudellinen kulutusluotto ja asettaa auto sen vakuudeksi. Vakuudellinen laina on tavallisesti edullisempi, koska luotonmyöntäjän riski on vakuuden vuoksi pienempi. Vakuudellisten lainojen käsittelyprosessi on kuitenkin paljon hitaampi kuin vakuudettomien. Tämä johtuu siitä, että vakuuksia pitää arvioida ja se vie aikaa.

Kun lainaa haetaan autoa vastaan, auton arvo määrittää pitkälti sen, minkä verran lainaa voi saada. Luotonmyöntäjä arvioi auton vakuusarvon. Siihen vaikuttaa moni asia, kuten auton vuosimalli, merkki, käyttöhistoria ja ajetut kilometrit. Tavallisesti lainaa voi saada enintään puolet auton arvosta.

Vakuudeton autolaina on nopea vaihtoehto. Koska vakuuksia ei tarvitse tarkistella, voi rahat saada tilille jo samana päivänä. Nopeus on vakuudettomien lainojen parhaita ominaisuuksia. Jos esimerkiksi myyntiin tulee sopivalla hinnalla juuri sellainen auto, josta olet jo pitkään haaveillut, pystyt tarttumaan tilaisuuteen vakuudettoman lainan avulla.

Voit mahdollisesti saada suuremman lainasumman, kun kuviossa ei ole mukana autoa, jonka arvo määrittäisi lainasummaa. Vakuudettomassa lainassa lainan määrä ja korko riippuvat sinun henkilökohtaisesta taloudellisesta tilanteestasi. Tulosi ja velkasi tarkistetaan ennen lainan myöntämistä ja muun muassa nämä vaikuttavat siihen, minkä verran voit saada lainaa ja millä korolla.

Autolainaa netistä ilman käsirahaa nopeasti ja helposti

Lainan hakeminen Nordic Bankin nettisivujen kautta on erittäin helppoa. Syötä autolainalaskuriin tarvitsemasi lainasumma, esimerkiksi 20000 euron laina. Sen jälkeen voit lainalaskurilla kokeilla mikä on taloudellesi sopiva maksuaika ja syöttää sen lainahakemukseen. Hakemuksen täyttäminen vie vain pienen hetken ja lainapäätöksen saa heti. Lainan todellinen vuosikorko riippuu sinun taloudellisesta tilanteestasi. Korko vaihtelee myös luotonmyöntäjästä riippuen. Sen vuoksi lainatarjous kannattaa pyytää monesta eri paikasta, jotta löydät mahdollisimman edullisen lainan.

Lainojen kilpailuttaminen onnistuu nopeasti lainavertailupalvelu Nordic Bankissa. Täytä vain yksi ilmainen hakemus nettisivuillamme, niin voit sillä saada jopa noin 30 lainatarjousta. Tarjouksia alkaa tulla sähköpostiisi parissa minuutissa sen jälkeen, kun olet lähettänyt hakemuksen. Tutustu tarjouksiin rauhassa ja valitse niistä itsellesi sopivin. Allekirjoitettuasi lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi, saat rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa.

Nordic Bankin kautta voit hakea autolainaa 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti. Pystyt hankkimaan avullamme käytetyn tai uuden auton sekä muut menopelit, kuten moottoripyörän tai veneen.