Näin lainojen yhdistäminen auttaa hallitsemaan taloutta

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Velkojen yhdistäminen voi tarjota huomattavia etuja niille, jotka kamppailevat useiden lainojen kanssa. Yhdistelylainan avulla saat maksettua kaikki luottosi kerralla pois. Näin sinulle jää vain yksi laina. Tämä voi helpottaa rahatilannetta huomattavasti sekä tuoda mukavasti säästöjä.

Euronder lainavertailun kautta kilpailutat yhdistelylainan nopeasti ja helposti. Täytä vain yksi ilmainen hakemus ja voit sillä saada lukuisia tarjouksia. Euronderissa kilpailutat yhdistelylainat 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti.

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa useiden luottojen yhdistämistä yhdeksi uudeksi lainaksi. Tämä uusi laina siis korvaa kaikki aiemmat velat. Jäljelle jää vain yksi laina yhdellä kuukausierällä ja yhdellä korolla.

Yhdistelylainaan voidaan sisällyttää kaikenlaiset vakuudettomat lainat, kuten kulutusluotot, osamaksut ja luottokorttivelat. Niiden yhdistäminen voi helpottaa talouden hallintaa vähentämällä kuukausittaisten maksujen määrää ja mahdollisesti alentaa korkokuluja.

Muiden lainojen yhdistäminen autolainaan voi tuoda säästöjä

Kun aiot hakea vakuudetonta autolainaa, voit samalla yhdistää siihen korkeakorkoiset velkasi. Näin voit mahdollisesti pienentää korkomenoja. Lisäksi voit hyötyä helpommasta ja selkeämmästä lainojen hallinnasta ja paremmista lainaehdoista.

Kun velkojen määrä vähenee ja vastuullesi jää vain yksi laina, voi stressin määrä vähentyä, mikä antaa enemmän energiaa keskittyä muihin tavoitteisiin. Ei enää useita kuukausittaisia maksuja ja monta erilaista lainasummaa ja korkoa, vaan vain yksi kuukausittainen maksuerä ja yksi maksusuunnitelma.

Lisäksi, kun yhdistät vanhat lainasi uuteen autolainaan, voit neuvotella lainaehdot uudelleen. Tämä saattaa tarkoittaa esimerkiksi parempaa korkoa tai sinulle sopivampaa maksuaikaa.

Lainojen yhdistämisen vaiheet

1. Arvioi nykyisiä velkojasi: Listaa kaikki lainat, niiden korot, jäljellä olevat saldot ja kuukausierät. Laske myös lainojen yhteismäärä.

2. Hae yhdistelylainaa: Hae sellaista summaa, joka kattaa kaikki nykyiset velkasi. Valitse sopiva laina-aika 1-15 vuoden väliltä.

3. Vertaile yhdistelylainatarjouksia: Voit saada useita tarjouksia Euronderin kautta. Saat tarjouksista ilmoituksen suoraan sähköpostiisi. Näet tarjouksista nimelliskoron, todellisen vuosikoron, lainasumman, takaisinmaksuajan sekä muut tärkeät luvut.

4. Maksa pois vanhat velat: Kun yhdistelylaina on hyväksytty ja saat rahat tilillesi, maksa pois kaikki aiemmat lainat. Jatkossa sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä lainasta.

Kilpailuttamalla voit löytää parhaat yhdistelylainatarjoukset

Kilpailuttaminen on avainasemassa parhaan yhdistelylainan löytämisessä. Vertaile rahalaitosten tarjoamia korkoja, maksuaikoja ja muita ehtoja. Huolellisen vertailun ansiosta voit valita järkevimmän vaihtoehdon, joka tukee taloudellisia tavoitteitasi.

Vakuudettomien yhdistelylainojen korot voivat olla noin 4,5-20 %. Lisäksi lainoista maksetaan kuluja, joita saa olla enintään 150 euroa vuodessa. Korkojen ja kulujen määrä voi vaihdella suuresti eri lainapaikkojen välillä. Juuri sen vuoksi kilpailutus kannattaa.

Lainojen yhdistäminen voi tarjota merkittävän helpotuksen, jos kamppailet useiden lainojen kanssa. Sen avulla voit saavuttaa selkeämmän rahatilanteen ja vähentää taloudellista stressiä.