Osallistu ja voita North Perfomance -vanteet!


North Perfomance tekee mittatilauksena vanteet, joista olet aina haaveillut. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa sellaiset itsellesi!

Arvomme North Performance Forged -mallistosta valittavat yksiosaiset takovanteet: 19", yksivärinen (matta tai kiiltävä perusväri/metalliväri), 4 kpl. Vanteen leveys, pulttijako sekä keskireikä ja offset ovat vapaasti kustomoitavissa takoaihioiden asettamin rajoituksin. Täytä alla oleva lomake ja olet mukana arvonnassa.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

ARVONNAN SÄÄNNÖT:
Fokus Media Finland Oy arpoo kaikkien American Car Show -näyttelyssä 15.-17.4.2022 tai GTi-Magazinen nettisivujen kautta arvontaan osallistuneiden sekä lehden kestotilaajien kesken North Performance Forged -mallistosta valittavat yksiosaiset takovanteet: 19", yksivärinen (matta tai kiiltävä perusväri/metalliväri), 4 kpl. Vanteen leveys, pulttijako sekä keskireikä ja offset ovat vapaasti kustomoitavissa takoaihioiden asettamin rajoituksin. Palkinnon voi vaihtaa toiseen tuotteeseen, jolloin hintaero veloitetaan voittajalta hinnaston mukaisesti. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Palkinnon arvo on korkeintaan 2300 €.

Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron. Palkinto arvotaan 18.5.2022 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Jollei voittajaa tavoiteta annettujen yhteystietojen avulla kolmen päivän kuluessa arvonnan toimittamisesta, tilalle arvotaan toinen voittaja. Järjestäjällä on oikeus julkistaa arvonnan voittajan tiedot ja kuva medioissaan ja markkinoinnissaan. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta eivätkä arvonnan järjestelyissä mukana olleet tahot voi osallistua arvontaan. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat huoltajan suostumuksen osallistuakseen arvontaan. Osallistujan yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa markkinointiin henkilötietolain mukaisesti.