Osallistu arvontaan ja voit voittaa renkaat!

GTi-Magazine arpoo neljä (4) kappaletta Kapsen talvirenkaita. Osallistu alla!

Kapsen-renkaiden vuosittainen tuotantokapasiteetti on 15 miljoonaa rengasta, minkä ansiosta laadukkaat renkaat tunnetaan ympäri maailman. Eri markkina-alueiden erityisvaatimuksille omistautumisen ja pitkällisen tuotekehityksen tuloksena Kapsenin talvirengasvalikoima kattaa jo lähes sadan renkaan valikoiman kokoluokissa 13-20” valmiina kohtaamaan Suomen talven. Modernit pintakuviot ja tinkimättömät materiaalivalinnat varmistavat turvallisen ja miellyttävän ajon kelissä kuin kelissä.

Palkinto sisältää neljä (4) kappaletta Kapsen -talvirenkaita. Vanteet tai asennustyö eivät sisälly palkintoon. Palkintosarjan autoosi voit valita Suomen valikoimasta. Katso lisää: www.koivunen.fi

Palkinnon arvo 350€

 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE

 

ARVONNAN SÄÄNNÖT:
Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jossa palkintona on neljä kappaletta Kapsen-talvirenkaita. Palkinnon arvo 350 €. Arvonta suoritetaan 20.10.2022 ja siihen osallistuvat kaikki viimeistään 19.10.2022 vastanneet. Osallistuminen ei edellytä lehden tilaamista. Arvontaan voi osallistua vain yhden kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta arvonnan yhteydessä annettujen yhteystietojen kautta kolmen päivän kuluessa, arvomme tilalle toisen voittajan. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internetsivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi, eikä voittoa voi siirtää toiselle henkilölle. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen tai arvonnan järjestelyihin osallistuneen yrityksen edustaja eikä hänen perheenjäsenensä voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti.

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !