Osallistu arvontaan ja voita drifting-elämys!

 

Maailmanlopun Vehkeet Crew järjestää yhteistyössä Speedhookedin kanssa kokonaisvaltaisen koko perheen drifting-tapahtuman Porvoossa. Paikalle on kutsuttu kaikki parhaat drifting-kuljettajat ja Sinut!

MLV x SPD HKD Drift Challenge 2019

Speedhooked Pitstop tarjoaa moottoriurheilutapahtumalle poikkeuksellisen hienon ympäristön lähellä pääkaupunkiseutua erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.

Tämän helpommaksi ei Suomen parhaan driftingin kokeminen tule! Yleisö pääsee aivan radan viereen katsomaan kilpailua ja lisäksi tutustumaan driftingin huippukalustoon ja kuljettajiin katsomoiden välittömässä läheisyydessä sijaitsevalla avoimella varikkoalueella!

Tapahtumaa aamusta iltaan 13.7.2019!

Tapahtuma järjestetään Porvoossa aivan moottoritien tuntumassa kesäksi 2019 avatussa autoharrastajien kokoontumispaikassa, Speedhooked Pitstopilla. Tapahtumapaikan osoite on Tiemestarinkatu 2, 06500 Porvoo. Paikalle ajaa esimerkiksi Helsingistä vain reilussa puolessa tunnissa!

Kompakti tapahtuma-alue takaa sen, että yleisö on aivan tapahtumien keskipisteessä. Varikolta on vain muutama askel katsomoon, ja katsomosta vain muutama askel ravintolapalveluiden äärelle.

Tapahtumaa riittää aamusta iltaan ensimmäisistä harjoituksista illan päättäviin finaaleihin. Tapahtuman portit avataan heti aamusta, joten pääset halutessasi seuraamaan suosikkikuskiesi ajoa koko päiväksi. Lyhyemmälläkin visiitillä ehdit nähdä tiukimmat voittotaistelut, kun saavut katsomaan näyttävät pariajofinaalit.

Mikäli Suomen kesäkelit pääsevät yllättämään, on paikalla myös katettua katsomotilaa!

Lisätiedot tapahtumasta löydät täältä: www.maailmanlopunvehkeet.fi

 

Osallistu arvontaan alla täyttämällä tietosi alle.

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT, KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE!

 

 

ARVONNAN SÄÄNNÖT:
Fokus Media Oy järjestää arvonnan, jossa palkintona on Drifting-elämys kahdelle. Arvonta suoritetaan 17.6.2019 ja siihen osallistuvat kaikki viimeistään 16.6.2019 vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilaamista. Arvontaan voi osallistua vain yhden kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Oy:n lehdissä tai internetsivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Oy. Fokus Media Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: Nesenta Oy / Fokus Media Oy, Hirsalantie 11, 02420 Jorvas, puh. 020 7354 130.

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

  • Facebook: https://www.facebook.com/GTiMagazine/
  • Instagram: https://www.instagram.com/gtimagazine/

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !