Osallistu arvontaan ja voita talvirenkaat!

Jätä yhteystietosi alle ja olet mukana arvonnassa!

Laufenn renkaissa pyörää ei ole keksitty uudelleen, vaan ne perivät innovaationsa suoraan Hankookin menestyneiltä pintamalleilta. I Fit Ice -nastarenkaan esikuvana on I*Pike RS+, joka saavutti parhaat kierrosajat niin lumi- kuin jääradoilla TM:n suuressa talvirengastestissä vuonna 2017. Kitkarengas I Fit IZ:n tapauksessa taas koko pintamalli on lainattu suoraan Hankookin kitkarengasmallista, joten kehuttu jääpito ei ole syntynyt sattumalta.

Palkintosarjan autoosi voit valita Suomen Laufenn-valikoimasta jonka näet kokonaisuudessaan linkistä www.bit.ly/laufenn-talvirenkaat. Palkintoon sisältyy neljä kappaletta Laufenn-talvirenkaita. Vanteet tai asennustyö eivät sisälly palkinnon arvoon. Palkinnon arvo 580€

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

ARVONNAN SÄÄNNÖT:
Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jossa palkintona on Laufenn-talvirenkaat. Palkinnon arvo on 580 €. Arvonta suoritetaan 25.11.2021 ja siihen osallistuvat kaikki viimeistään 24.11.2021 vastanneet. Osallistuminen ei edellytä lehden tilaamista. Arvontaan voi osallistua vain yhden kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta arvonnan yhteydessä annettujen yhteystietojen kautta kolmen päivän kuluessa, arvomme tilalle toisen voittajan. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internetsivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi, eikä voittoa voi siirtää toiselle henkilölle. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen tai arvonnan järjestelyihin osallistuneen yrityksen edustaja eikä hänen perheenjäsenensä voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti.

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !