Osallistu arvontaan ja voita vanteet!

ACC Wheels -mallisto tarjoaa keväälle 2022 jälleen tyylikkään, laadukkaan ja laajan valikoiman. Sopivuudet kattavat yli kaksi tuhatta automallia ja näiden eri versiot Abarthista Volvoon.

Palkinto sisältää neljä (4) kappaletta ACC Wheels -erikoisvanteita. Renkaat tai asennustyö eivät sisälly palkintoon. Palkintosarjan autoosi voit valita Suomen valikoimasta, jonka näet kokonaisuudessaan osoitteessa vanteet.koivunen.fi

Palkinnon arvo on 600 €

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

ARVONNAN SÄÄNNÖT:
Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jossa palkintona on ACC-vannesarja. Palkinnon arvo on 600 €. Arvonta suoritetaan 13.4.2022 ja siihen osallistuvat kaikki viimeistään 12.4.2022 vastanneet. Osallistuminen ei edellytä lehden tilaamista. Arvontaan voi osallistua vain yhden kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta arvonnan yhteydessä annettujen yhteystietojen kautta kolmen päivän kuluessa, arvomme tilalle toisen voittajan. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internetsivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi, eikä voittoa voi siirtää toiselle henkilölle. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen tai arvonnan järjestelyihin osallistuneen yrityksen edustaja eikä hänen perheenjäsenensä voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti.

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !