Voita Grid autopeli omaksesi!

Getarin projektiauto vuodelta 2016, Sami Sivosen tultasyöksevä Audi R8 1:1 on otettu osaksi Codemasters-pelitalon uutta Grid -autopeliä ja sen ensipäivän sisältöä.

Auto esiintyy vuoden 2017 asussaan ja on skannattu ja toteutettu peliin nippusiteitä ja popniittejä myöden. Myös auton oikea äänimaailma tallennettiin Motoparkissa kesällä 2018. Tiimi on käynyt tiivistä vuoropuhelua pelinkehittäjien kanssa, jotta peliin mallinnettu auto vastaa varmasti todellisuutta.

Luvassa on varmasti vauhdikkaita pelihetkiä, sillä R8 saa Gridin pelimaailmassa vastaansa muiden muassa Mighty Mouse Honda CRX:n, Under Suzukin Nissan Silvian, ja MCA Hammerheadin kaltaisia time attack -ikoneja. Peliin tulee kattavat verkkopeli- ja e-sports -ominaisuudet.

Peli julkaistiin ennakkotilaajille 8.10.2019, ja suurelle yleisölle 11.10, sopivasti juuri ennen vuoden 2019 World Time Attack Challenge -kisaa, joka ajetaan jälleen Sydney Motorsport Parkissa 18.–19.10.2019. Myös Sivonen uusine tiimeineen on mukana kokonaan uudistetulla autolla.

Grid saatavilla PS4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

ARVONNAN SÄÄNNÖT:
Fokus Media Oy järjestää arvonnan, jossa palkintona on yhteensä kolme kopiota Grid -autopelistä. Arvonta suoritetaan 22.10.2019 ja siihen osallistuvat kaikki viimeistään 21.10.2019 vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilaamista. Arvontaan voi osallistua vain yhden kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Oy:n lehdissä tai internetsivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Oy. Fokus Media Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: Nesenta Oy / Fokus Media Oy, Hirsalantie 11, 02420 Jorvas, puh. 020 7354 130.

 

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !