Voita liput Venetsia Driftingiin!

GTi-Magazine arpoo kaksi kahden lipun pakettia 15.-16.7. Kokkolassa järjestettävään Venetsia Driftingiin. Osallistu täyttämällä alla oleva kaavake ja liput voivat olla sinun!

Yhden lippupaketin arvo on 50,00€ ja se sisältää sisäänpääsyn kahdelle henkilölle. Tapahtuma on kaksipäiväinen ja liput ovat kaksipäiviset, joten voittajat pääsevät nauttimaan driftingin ilosanomasta niin sanotusti pitkän kaavan mukaan! Perjantaina 15.7. ajetaan harjoitukset ja lajittelut, ja lauantaina 16.7. pariajokaavio.

Tapahtuman lisätiedot löytyvät täältä!

 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

 

ARVONNAN SÄÄNNÖT:
Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jossa palkintona on kaksi kahden lipun pakettia Venetsia Drifting 2022 Part 1 -tapahtumaan. Yhden lippupaketin arvo on 50,00€. Arvonta suoritetaan 11.7.2022 ja siihen osallistuvat kaikki viimeistään 10.7.2022 vastanneet. Osallistuminen ei edellytä lehden tilaamista. Arvontaan voi osallistua vain yhden kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta arvonnan yhteydessä annettujen yhteystietojen kautta kolmen päivän kuluessa, arvomme tilalle toisen voittajan. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internetsivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi, eikä voittoa voi siirtää toiselle henkilölle. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen tai arvonnan järjestelyihin osallistuneen yrityksen edustaja eikä hänen perheenjäsenensä voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti.

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !