Voita vanteet!

ACC Wheels -mallisto tarjoaa vuodelle 2023 tyylikkään ja laadukkaan valikoiman. Sopivuudet kattavat yli kaksi tuhatta automallia ja näiden eri versiot Abarthista Volvoon. Laajasta mallistosta löytyy mm. Flow Forming -teknologialla valmistettu concave-design uutuus ACC Beast.

Palkinto sisältää neljä (4) kappaletta ACC Wheels -erikoisvanteita. Renkaat tai asennustyö eivät sisälly palkintoon. Palkintosarjan autoosi voit valita Suomen valikoimasta, jonka näet kokonaisuudessaan vanneselaimessa vanteet.koivunen.fi

Palkinnon arvo 800 €

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT – KIITOS OSALLISTUNEILLE!

 

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jossa palkintona on neljä (4) kappaletta ACC Wheels -erikoisvanteita. Palkinnon arvo on 800 €. Arvonta suoritetaan 12.4.2023 ja siihen osallistuvat kaikki viimeistään 11.4.2023 vastanneet. Osallistuminen ei edellytä lehden tilaamista. Arvontaan voi osallistua vain yhden kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta arvonnan yhteydessä annettujen yhteystietojen kautta kolmen päivän kuluessa, arvomme tilalle toisen voittajan. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internetsivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Median Finland Oy. Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi, eikä voittoa voi siirtää toiselle henkilölle. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen tai arvonnan järjestelyihin osallistuneen yrityksen edustaja eikä hänen perheenjäsenensä voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti.

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !