Voita VIP-liput MLV x SPD HKD Drift Challenge 2021 -tapahtumaan!

MLV x SPD HKD Drift Challenge 2021 järjestetään Speedhooked Pitstopilla Porvoossa 11.9.2021!

Tämän helpommaksi ei Suomen parhaan Driftingin kokeminen tule! Yleisö pääsee aivan radan viereen katsomaan kilpailua ja lisäksi tutustumaan Driftingin huippukalustoon ja parhaimpiin kuljettajiin katsomoiden välittömässä läheisyydessä sijaitsevalla avoimella varikkoalueella! Speedhooked Pitstop tarjoaa moottoriurheilutapahtumalle poikkeuksellisen hienon ympäristön lähellä pääkaupunkiseutua erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Tapahtuma järjestetään Porvoossa aivan moottoritien tuntumassa Speedhooked Pitstopilla. Tapahtumapaikan osoite on Tiemestarinkatu 2, 06500 Porvoo. Paikalle ajaa esimerkiksi Helsingistä vain reilussa puolessa tunnissa

Mukana kilpailussa on kaikki parhaat drifting-kuljettajat ja laaja kattaus hienoimpia, jopa yli 1000 hevosvoimaisia kilpa-autoja. Kilpailuun kutsutaan käsin valittu joukko tämän hetken parhaita ja vakuuttavimpia kuljettajia, sekä driftingskenen kirkkaimpia nousevia tähtiä. Tänä vuonna mukaan voi lisäksi hakea niin sanotulla villillä kortilla!

Mukaan valitut tiimit ja kuljettajat julkaistaan tapahtuman Facebook-sivuilla ennen tapahtumaa. Seuraa Maailmanlopun Vehkeitä Facebookissa ja Instagramissa, niin näet ja kuulet kaikki uutiset ensimmäisenä!

Lisätiedot tapahtumasta löydät täältä: www.maailmanlopunvehkeet.fi

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

ARVONNAN SÄÄNNÖT:
Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jossa palkintona on VIP-liput MLV x SPD HKD Drift Challenge 2021 -tapahtumaan. Palkinnon arvo on 178 €. Arvonta suoritetaan 1.9.2021 ja siihen osallistuvat kaikki viimeistään 31.8.2021 vastanneet. Osallistuminen ei edellytä lehden tilaamista. Arvontaan voi osallistua vain yhden kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta arvonnan yhteydessä annettujen yhteystietojen kautta kolmen päivän kuluessa, arvomme tilalle toisen voittajan. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internetsivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi, eikä voittoa voi siirtää toiselle henkilölle. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen tai arvonnan järjestelyihin osallistuneen yrityksen edustaja eikä hänen perheenjäsenensä voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti.

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !