Kuvia: XS Mag Meet Klagenfurt

XS Magin iltamiitti Klagenfurtissa, Itävallassa maanantaina 20.5.2019 kokosi taas paikalle hurjan määrän autoja, ja kaikki vaikutti sujuvan varsin mallikkaasti, kunnes poliisi päätti tyhjentää pihan. Hauskaa oli niin kauan kuin sitä kesti, eli noin tunnin verran tällä kertaa.

Viime aikoina poliisi on alkanut puuttua todella raskaalla kädellä kokoontumisiin Itävallassa. Autojen omistajat joutuvat tekemään tien päällä erilaisia peliliikkeitä, kuten alustan nostoja, saadakseen autonsa täyttämään lain kirjan vaatimukset. Lisäksi maksettavaksi mätkäistään sakko, joka pitää maksaa käteisellä paikan päällä. 

Ollaanko pian siinä pisteessä, että Wörtherseen kapasiteetti käsitellä näin suuria automääriä on ratkeamaisillaan? Nyt puhutaan jo kymmenistä tuhansista autoista muutaman viikon aikajänteellä kiertämässä pienen kylän lähiseutuja.

Seuraavassa GTi-Magazinen numerossa on laaja raportti Wörtherseestä. Kerromme artikkelissa suosituimmista autojen bongauspaikoista. Lataa tästä kuvia käyttöösi sosiaaliseen mediaasi. Muista tägätä mukaan @gtimagazine ja #gtimagazine! Kuvia ei saa käyttää kaupallisesti.

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

  • Facebook: https://www.facebook.com/GTiMagazine/
  • Instagram: https://www.instagram.com/gtimagazine/

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !