KUVARAPORTTI: SEMA SHOW 2018 - ENNAKKOBILEET ROTIFORMILLA

Vannevalmistaja Rotiform järjesti Ornamental Conifer -nimiset ennakkobileet viime syksynä ennen SEMA 2018-tapahtumaa. Olimme paikalla kutsuttuina tarkastamassa meiningin. Kutsuja oli lähetetty vain reilut sata kappaletta, joten mistään festareista ei ollut kyse.

Kekkerit pidettiin Los Angelesissa Race Service -nimisen yrityksen tiloissa. Verstaan alueella oli näytillä muutamia Rotiformin kihojen sekä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden autoja. Esimerkiksi Rotiformin Jason Whipplen #milliondollarscirocco, jota mies on rakentanut pian kymmenen vuotta kuin iisakin kirkkoa. 

Sciroccon grafiikka on käsinmaalattu brittiläisen Los Angelesissa asuvan Nicolas Sclaterin toimesta. Jason antoi Ornamental Conifer-yrittäjälle Nicolasille vapaat kädet grafiikan suhteen. Kaarilevitykset ovat Berg Cup-mallia ja alla olevat vanteet Rotiformin BUC-M 9x15-tuumaiset.

Ornamental Conifer nurkkaus pajan takakulmalla. 

Tarjolla oli kylmää juotavaa, hodareita ja taustalla soi koko ajan letkeä musiikki. Esillä oli myös Rotiformin uusimpia vannemalleja. Hyvänä nippelitietona mainittakoon, että M-kirjain vanteen mallinimen perässä tarkoittaa Motorsport-henkistä versiota kyseistä vannemallista.

LHR-M on tämän hetken kuumin vannemalli Rotiformin katalogista.
LHR-M:t löytyy myös Rotiformin JJ Larsonin Audi A4 B8 faceliftin alta mitoissa 10x20". Auton nardo-harmaa väri on teippiä.
Race Servicen asentajat painivat vielä viimeisiä tunteja Wraplegendsin ja Sadistic Ironwerksin kanssa yhdessä SEMAan rakennettavan Lambo Huracanin kimpussa samalla kun juhlavieraat siemailivat kylmiä juomia ja seurasivat toimintaa.
Kaikille kutsutuvieraille annettiin muistoksi yllätyspussi mikä sisälsi t-paidan, tarra- ja pinssisetin ja muuta pientä sälää. 
Rotiformin Aerodiscit useine erilaisine grafiikkavaihtoehtoineen olivat isosti esillä niin bileissä kuin myös SEMAssa. 
Toisen Rotiformin nokkamiehistä, Brian Henrdersonin uusin lelu, Audi R8 V10 oli saanut lisää puhtia remmiahtimesta. 800-hevosvoimaa pyöriltä rykivä haarakiila tuntuu sysäävän ihan kohduudella. Alla Rotiform DAB-M-vanteet.

Jengi viihtyi hyvin, koska olihan kyseessä ilmaisen viinan bileet. Paikalla oli tuning-piireistä suuria nimiä kuten brittiläinen Carl Taylor, joka on kotiutunut sittemmin Los Angelesiin sekä Jean Pierre Kraemer Saksasta mainitakseni muutaman. 

Nämä ennakkobileet nostivat fiiliksen korkealle jo ennen itse SEMA Showssa vierailuamme.

 

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

  • Facebook: https://www.facebook.com/GTiMagazine/
  • Instagram: https://www.instagram.com/gtimagazine/

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !