Tapahtumakausi on käynnissä VIH-DOIN-KIN!

Tapahtumakausi on avattu nyt virallisesti, kun ensimmäiset tapahtumat totaalisen tapahtumien järjestämiskiellon jälkeen ollaan päästy nauttimaan.

Voi pojat, että tätä onkin odotettu. Mikään ei ole mukavampaa kuin nauttia kesästä autojen ja tuttujen kanssa rakkaan harrastuksen parissa. Viime viikonloppuna Kuopiossa järjestetty Cars & Coffee tapahtuma oli käytännössä kesän ensimmäinen isompi tapahtuma ja se veti porukkaa hienosti paikalle. Nähtävää oli paljon ja uusienkin buildien osuus erittäin miellyttävä. Tuosta alta löydät maistiaisena nipun kuvia tapahtumasta ja seuraavassa GTi-Magazinessa onkin luvassa kunnon tapahtumakimara, sillä sitä mukaan kuin rajoituksia puretaan myös tapahtumia aletaan järjestämään ja sitä kautta saadaan myös lehden sivuille paljon reissuraportteja ympäri Suomea.

Kierros jatkuu huomenna lauantaina reissulla Turkuun ja Driftingin kauden aloitukseen, kun Artukaisissa suditetaan niin SM-, Pro- kuin Pro 2 -sarjoissa. Heinäkuun alusta löytyy puolestaan Satama Cruisigia Laukaasta 3.7., samana viikonloppuna Kymiringillä Radalle.comia, Drifting SM:ää Kuopiossa 10.7. ja ennen näitä kaikkia Drift Madnessia Pesämäen radalta Juhannuksena. Tapahtumakausi jatkuu kuumana ja GTi-Magazine tulee kiertämään ihan kaikki tapahtumat mihin vain edes teoriassa ehdimme! Seuraa meitä somessa, niin tiedät missä liikumme. Linkit someihin löytyy sivun alareunasta!

Jos käytät kuvia somessa, muista tägätä mukaan @gtimagazine ja #gtimagazine! Kuvia ei saa käyttää kaupallisesti.

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !