GTi-Magazinen numero 03 / 2021 julkaistaan 31.3.2021!

GTi-Magazinen vuoden kolmas numero on perinteinen Vanne Extra!

GTi-Magazinen numeron 03 / 2021 kannessa Volvo V40 '19!

Kaarinalainen Mikael Korin meni siitä, mistä aita oli kaikkea muuta kuin matalin: valitsi aihioksi Volvon, johon ei saa mitään valmiina ja teki siitä omin käsin visionsa mukaisen auton, johon on yhdistelty kaikki parhaat puolet saman konsernin sisältä – ja vähän ulkopuoleltakin. Käsin veistetyt korinosat ovat kaikki muovia, joka on melkoisen poikkeuksellista tässä lasikuidun täyttämässä maailmassa!

ESITTELYSSÄ MYÖS:

  • Tuplaesittely: Nissan 200SX '90 & BMW E36 '93
  • Volkswagen Golf MK7 GTD '14
  • BMW E30 330i '90
  • Nissan GT-R '09

Vuoden kolmas teemanumero pyörii vanteiden ympärilä! Vanteet tekevät auton, kuten tavataan sanoa. Tällä kertaa esittelyssä on monipuolisesti autoja, joihin vanteet tekevät paljon. Vanne Extran puolella esittelemme yli 200 vannetta spekseineen ja suositushintoineen. Mukana paljon uutuuksia sekä tottakai myös kestosuosikkeja!

Traficomin uudet rakennemuutosmääräykset esittelyssä. Kuten varmasti moni tietää, tuli maaliskuun alussa voimaan täysin uudet rakennemuutosmääräykset, joiden mukana esimerkiksi tekniikkaswapit vapautuivat melkoisesti. Koska pykäläviidakko on melkoinen, GTi-Magazine kertoo vuoden kolmannessa numerossa selkokielellä kaiken, jota autoharrastajan on syytä tietää uusista pelisäännöistä!

Ainutlaatuinen projekti käynnissä. Suomen Hämeenlinnassa tapahtuu kummia, sillä Matias Mäenpää tilasi uuden Toyota GR Yariksen ja upotti sen kyljestä puukkosahan läpi melkein heti auton käsiinsä saatuaan. GTi-Magazine on tottakai paikalla, kun maailman tasollakin harvinaista projektia tehdään Suomessa. Autoon asennettaan aito Pandem -korisarja ja tehdään lisäksi paljon muitakin muutoksia. Lue lisää uudesta numerosta!

GTi-Magazine - Aina enemmän kuin vain alusta ja vanteet!

Numerossa 03 / 2021 esittelyssä nämä autot:

Tuplaesittely: BMW E36 '93 & Nissan 200SX '90 – Herroilla Jyväskylästä on mennyt moottorit ilmeisesti sekaisin, kun BMW:n konepellin alla on japanilainen moottori ja Nissanista löytyy puolestaan BMW:n patti. Tuplaesittelyssä Makosan miesten vetopelit.
Volkswagen Golf MK7 GTD '14 – BDC Familian riveistä tunnetun Aapo ”Albanzo” Torkkolan seiskakorinen VW Golf GTD on miehen työmatkakäyttis, mutta sangen näyttävä sellainen. Vakio ei ole vaihtoehto, ei edes käyttiksessä.
BMW E30 330i '90 – Latvialaisen Edgarin M54B30-swapatun neliovisen BMW E30 sedanin konehuoneesta on turha etsiä ylimääräisiä himmeleitä. E46-mallin 3-litrainen moottori antoi tälle autovanhukselle uuden elämän alkuperäisen moottorin siirryttyä autuaammille autobaanoille.
Nissan GT-R Black Edition ’09 – Pienellä viilaamisella ja huolella valikoiduilla muutoksilla saa tästäkin autosta tehtyä varsinaisen niskankatkojan sanan monessa eri merkityksessä. Ari Lahden GT-R erottuu edukseen matalan stancen ja näyttävien 21” WatercooledIND -takovanteiden ansiosta.
Volvo V40 '19 – Kaarinalainen Mikael Korin meni siitä, mistä aita oli kaikkea muuta kuin matalin: valitsi aihioksi Volvon, johon ei saa mitään valmiina ja teki siitä omin käsin visionsa mukaisen auton, johon on yhdistelty kaikki parhaat puolet saman konsernin sisältä – ja vähän ulkopuoleltakin. Tämä, rakkaat lukijamme, on todella hieno paketti nykyaikaista stance-skeneä.

GTi-Magazinen numero 03 / 2021 lehtipisteistä kautta maan 31.3.2021.

 

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !