GTi-Magazine numero 04 / 2020 julkaistaan 6.5.2020!

GTi-Magazinen teinivuodet ovat ohi ja 20. vuosikerta on käynnissä!

Kannessa kantapään kautta valmistettu tehopakkaus - Toyota Supra MKIV '94

Miikka Rintamäen pirteän oranssi MKIV Supra erottuu niin tavallisesta liikenteestä kuin satojen muiden Suprien joukostakin helposti. Yli 1200-hevosvoimainen tehopakkaus on rakentunut vuosien saatossa monien vastoinkäymisten kautta, sillä koko tarinaa värittävät useat konerikot matkalla suorituskyvyn huipulle.

ESITTELYSSÄ MYÖS:

  • Volvo 242 '75
  • Toyota Starlet '80
  • Nissan Skyline 350GT '03

Autotapahtumien vuosikymmen! Vaikka tänä vuonna pääsiäistä ei päästy messukeskuksessa viettämään, päästään Tuning Car Shown tunnelmaan, kun muistelemme kulunutta 10 vuotta ACS:n merkeissä. Tervetuloa nostalgiajunan kyytiin!

Drifteriprojekti valmistuu! Talven ajan on seurattu vähintään häiriintynyttä projektia, kun Maailmanlopun Vehkeet -tallilla on puuhastettu drifting-pyssyä VW Golf MK7:sta. Auto on varustettu BMW:n akseleilla ja samaisen valmistajan V8-moottorilla. Koko paketti esittelyssä uudessa numerossa!

Tekniikka tutuksi! Tällä kertaa tekniikkaspesialistimme Jyrki Repo vie meidän PDM-sähkökeskuksien maailmaan ja kertoo kaiken, mitä sinun pitää aiheesta tietää.

Lisäksi kerromme vahojen ja pinnotteiden eroista sekä vierailemme Martelius Exhaustilla Laitilassa. Marteliuksella tehdään paljon erikoisia putkistoja niin customina kuin bolt on -ratkaisuina. Mielenkiintoisen yritysvierailun aikana tutustumme yrityksen historiaan ja opimme paljon uutta pakoputkistoista ja turvakaarien valmistamisesta!

Esittelyssä nämä autot:

Toyota Supra MKIV '94 - Yli 1200 hevosvoimaa!
Volvo 242 '75 - Yli 700 heppainen sleeper!
Toyota Starlet KP62 '80 - Kaksoisahdettu, 450 hp / 920 kg!
Nissan Skyline 350GT '03 - Ei se perus Skyline!
VW Golf MK7 ja BMW:n V8! Drifteriprojekti on nyt valmis esiteltäväksi!

GTi-Magazinen numero 04 / 2020 lehtipisteistä kautta maan 6.5.2020!

 

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !