Osallistu arvontaan ja voita kesärenkaat!

Jätä yhteystietosi alle ja olet mukana arvonnassa!

Laadukkaat Kapsen renkaat tunnetaan ympäri maailman. Valmistajan 400 000 neliömetrin tehtaassa tuotetaan vuosittain viimeisintä teknologiaa hyödyntäen 15 miljoonaa henkilöauton rengasta.

Kapsen kesärengasmallisto kattaa lähes 200 tuotetta kokoluokissa 12-20”. Vaihtoehtoja löytyy niin edistyksellistä mukavuutta arvostaville kuin Ultra High Performance -luokan suorituskykyä hakeville.

Palkintosarjan autoosi voit valita Suomen Kapsen-valikoimasta, jonka näet kokonaisuudessaan klikkaamalla tästä. Palkintoon sisältyy neljä kappaletta Kapsen-kesärenkaita. Vanteet tai asennustyö eivät sisälly palkinnon arvoon.

Palkinnon arvo 300€

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

ARVONNAN SÄÄNNÖT:
Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jossa palkintona on Kapsen-kesärenkaat. Arvonta suoritetaan 19.5.2020 ja siihen osallistuvat kaikki viimeistään 18.5.2020 vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilaamista. Arvontaan voi osallistua vain yhden kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta arvonnan yhteydessä annettujen yhteystietojen kautta kolmen päivän kuluessa, arvomme tilalle toisen voittajan. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Oy:n lehdissä tai internetsivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi,
eikä voittoa voi siirtää toiselle henkilölle. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen tai arvonnan järjestelyihin osallistuneen yrityksen edustaja eikä hänen perheenjäsenensä voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti.

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !