Throwback: American Car Show / Tuning Car Show 2018

Kevät on jo ovella ja pitkä talven tallikausi alkaa olla lopuillaan. Tämä tarkoittaa myös näyttelykauden alkamista ja sehän avataan tuttuun, perinteiseen tapaan Helsingin Messukeskuksessa, kun American Car Show eli ACS polkaistaan käyntiin perjantaina 19.4.2019. Nyt on siis oikein hyvä aika muistella viime vuoden ACS:sää kuvakollaasin muodossa, olkaapa hyvät! Kuvat aukeavat klikkaamalla isommaksi!

Näytillä oli kalustoa laidasta laitaan. Martti Vatkan Honda CRX oli saanut talven aikana päivityksiä hieman rajumman vanteistuksen sekä konehuoneen muutosten muodossa.
GTi-Magazinen messuosastolla aikaansa vietti Tony Hakun todella härski Nissan Skyline R32 GT-R. Pytty kotiinviemisiksi!
Jenkkiauto, jossa Toyotan 1.5JZ -moottori, Tuning Car Shown puolella. Say what? Tapio Laanisen '77 Camaro on äärimmäisen makia laitos!
Henri Nokkalan ykköskoppanen Escortti on varustettu Coswothrin tekniikalla. Autoa on rakennettu hartaudella viimeisen päälle. Tarkempi esittely GTi-Magazinen numerossa 9 / 2018!
Niitä kuuluisia tonnin seteleitä löytyi Tiitus Pyhälahden Volkswagen Venton takaluukusta laatikollisen verran. Myös tämä auto esiteltiin GTi-Magazinen numerossa 8 / 2018!
Lowmotive ry:n osastolla köllötteli Aku Huhdan Toyota Aristo, joka oli saanut talven aikana mm. alleen ilmajousituksen ja päälleen uuden maalikerroksen. Myöhemmin kauden aikana Ariston konttiin ilmaantui vielä orginaalia pykälän isompi spoileri!
Myös kilpakalustoa oli reilusti näytillä. Niko Määttälän Nascar-moottorinen Nissan Silvia S15 oli sipistelty talven aikana todella nättiin kuntoon. Tämä on yksi Suomi-Driftingin makeimmista ja uniikeimmista autoista, ehdottomasti!
Toni Mårdin Toyota Soarer pysyy vuodesta toiseen todella maukkaana pakettina. Kaudelle 2018 mies vaihtoi autoon alle BC Racingin custom-vanteet, jotka ovat kuin piste iin päälle. Tämä on yksi Suomen tuning-scenessä pisimpään pysyneistä autoista, joka vuodesta toiseen muuttuu aina vain paremmaksi ja paremmaksi. Käsittämättömän hieno suoritus, lakki nousee!

EXTRA PHOTOS:

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

  • Facebook: https://www.facebook.com/GTiMagazine/
  • Instagram: https://www.instagram.com/gtimagazine/

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !