GTi-Magazinen numero 10 / 2021 julkaistaan 15.12.2021!

Vuoden viimeistä viedään, oletko valmis?

GTi-Magazinen numeron 10 / 2021 kannessa Rotaryzuki!

Mitä saadaan, kun yhdistetään Mazda RX-8:n rotarymoottori ja piskuisen pieni Suzuki Samurai? No tietenkin Rotaryzuki. Lappeenrantalainen Make Kiiskinen osti Suzuki Samurain tarkoituksenaan museoida auto, vaan kuinkas kävikään. Autosta kuoriutui mielenkiintoinen ratalelu, joka kääntää päät niin radalla kuin huoltoasemallakin.

ESITTELYSSÄ:

  • Ford Granada Injection '82
  • Suzuki Samurai '89 
  • Toyota Carina 1600 '72
  • Volkswagen Golf GTI '99

Vuoden viimeistä numeroa voisi nimittää jopa sleeper-numeroksi. Neljästä esiteltävästä autosta kolme kätkee sisälleen ulkonäöstä poikkeavaa tekniikkaa ja yllätysmomentti on kaikissa isolla! Esittelyiden lisäksi mukana on myös Tallitourin toinen osa, uutuuksia SEMA:sta sekä tunnelmia Norjasta Oslo Motorshowsta. Päästään siis kurkistamaan myös ulkomaiden tarjontaan ja voimme kertoa, että nähtävää riittää.

Kerhoesittelyssä tällä kertaa GameÖver -kerho, jonka lonkerot yltävät ympäri Suomen. Kuukauden kuvassa puolestaan ihaillaan Jonne Mattilan eli Flomedian kesän suosikkikuvaa. GTi-Magazinen numero 10 / 2021 sisältää varmasti jokaiselle jotakin, joten jos autot kiinnostavat yhtään, kannattaa uusi numero käydä koppaamassa lehtipisteestä ensi viikolla, mikäli se ei automaattisesti postilaatikkoon vielä tule.

GTi-Magazine - Jälleen yksi vuosi paketissa!

Numerossa 10 / 2021 esittelyssä nämä autot:

Ford Granada Injection '82 – Pedersörestä löytyy auto, jota voi ihan rehellisesti nimittää todelliseksi sleeperiksi. 470 hevosvoimaa näissä kuorissa yllättää takuuvarmasti!
Suzuki Samurai ’89 – Mitä saadaan, kun yhdistetään Mazda RX-8:n rotarymoottori ja piskuisen pieni Suzuki Samurai? No tietenkin Rotaryzuki.
Toyota Carina 1600 '72 – Tämän vanhan Carinan kohdalla ulkonäkö saattaa hiukan pettää, sillä laite on liukkaampi kuin kuva kertoo.
Volkswagen Golf GTI '99 – Joonaksen R32-lookeri on siisti niin päältä kuin alta, ja Nardo Grey -harmaalla tehty värinvaihto on tähän projektiin nappivalinta.

GTi-Magazinen numero 10 / 2021 lehtipisteistä kautta maan 15.12.2021.

 

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !