GTi-Magazinen YouTube suosituksia syksylle 2021

Koska illat pimenevät, viikonloput ovat tyhjiä autotapahtumista ja muutenkin elämä rauhoittuu, on aikaa katsella videoita netistä. Alta löytyvät GTi-Magazinen suositukset YouTuben ihmeellisestä maailmasta satunnaisessa järjestyksessä. 

Edellisestä YouTube-suositustemme listasta on mennyt aikaa jo melkein vuosi, joten nyt on hyvä aika taas avata videopalvelun tarjontaa. Viime kerralla uusinta uutta oli esimerkiksi Kaukosen Villen jäärataseikkailut drifting-kilpurilla sekä Gymkhana 2020. Jos missasit edelliset suosituksemme, pääset tarkastelemaan niitä TÄÄLTÄ.

Hauskaa huumoria Pietarsaaresta

Persauki Motorsportin kalustoa on esitelty GTi-Magazinen sivuillakin ja porukan hovikuvaaja DK Films tekee tasaiseen tahtiin erittäin laadukasta sisältöä myös YouTubeen. Hienosti kuvatut ja hauskasti leikatut pätkät yhdistettynä hauskaan suomenruotsalaiseen huumoriin on todella hyvä konsepti ja näitä samoja Garage Struggle Series -videoita kannattaa katsoa enemmänkin. Välillä saa nauraa vedet silmissä!

Kuvaatko autoja? Katso tämä!

Adoben Lightroom on varmasti tuttu ohjelmisto, jos kuvaat vähänkään aktiivisemmin. Adobe on tehnyt järjettömästi töitä tekoälyn parissa ja nyt kun ominaisuuksia on alettu julkaisemaan, ei voi kuin ällistyä. Lightroomin tuoreen päivityksen mukana tuli mahdollisuus luoda Photoshopista tuttuja maskeja yhä laajemmin myös Lightroomin puolella – tekoälyllä avustettuna! Tämä päivitys muutti ainakin GTi-Magazinen toimituksessa työnkulkua melkoisesti ja voi pojat että onkin mukavaa oppia taas uutta. Nykyaika on hienoa aikaa!

PT Vatanen tutustuu Blacklist Buickiin

PT Vatanen on varmasti tuttu nimi monelle ja jos ei ole, niin tämän videon katsottua on. Kuntosaliyrittäjä Porvoosta omaa jonkinasteiset bensalenkkarit ja tekee aktiivisesti sisältöä Youtubeen. PT Vatasen kanavalla julkaistun videon pohjalta myös Blacklist Buickin omistaja Janne Uskali teki oman pätkän kyseisestä päivästä. Janne Uskalin kanavalta löytyy todella paljon muutakin mielenkiintoista sisältöä, joten kannattaa vilkaista mitä tämän ehkä Suomen hurjimman moottoripään arkeen sisältyy. Laitteet on eksoottisia ja niitä tykätään käyttää! Jannesta on muuten tulossa henkilökuva GTi-Magazineen myöhemmin, joten kannattaa lukea lehteä!

Pikes Peak Larry Chenin kanssa

Pikes Peak on jo käsitteenä legendaarinen ja maailmankuulu. Hoonigan AutoFocus -kanavalla amerikkalainen valokuvaaja Larry Chen esittelee kuvaamiaan autojaan ja päästää tavan tallaajat mukaan kuvauksiin. Herra kuvaa niin Formula Driftiä, autoesittelyitä lukuisille lehdille kuin laajasti erilaisia tapahtumia. Yhtenä keikkana Larrylla on Pikes Peakin legendaariset Hill Climb -kilpailut joten videolla näet erikoisia kilpureita ja henkeä salpaavia maisemia. On makiaa pätkää tämäkin!

Lärvinen drifterin kyydissä

Lärvinen vieraili MLV x SPD HKD Drift Challenge 2021 -tapahtumassa Ville Kaukosen vieraana ja ottipa Ville Lärvisen jousille – ja heti meinasi sattua! Hauska video ja hyviä muisteloita menneeltä luistokaudelta. Lärvinen on elämän iloinen sisällöntuottaja, joka ei jää sanattomaksi missään tilanteissa. Kannattaa tsekata myös hänen kanavansa tarjontaa!

Asiaa Wankelista

Variksen Petri on aktiivinen autoharrastaja, joka on tullut tutuksi Kaikki rahat menee -podcastista (jota myös voimme suositella). Petri tykkää tehdä videoita ja ottaa kuvia ja hänen kädenjälkeensä on ollut useampaan otteeseen myös GTi-Magazinen sivuilla. Talven aikana Petri rakentaa autoaan, kuten moni muukin autoharrastaja, ja tekee aiheesta videoita Youtuben puolelle. Talven ensimmäisessä pätkässä tutustutaan Wankel-moottoreihin ja tätä videota seuraavassa jo niiden virittämiseen.

Kaatovideo pitää katsoa!

Viime kerralla mietimme, onko Youtubea mahdollista avata ilman että katsoo ainakin yhden kaatovideon? No ei ole, joten tässä taas pakollinen kaatopätkä Pata78 -kanavalta. Vuoden 2021 liippejä, tilanteita ja kaatoja, olkaapa hyvät!

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !