GTi:n YouTube suositukset kesälle 2020

YouTube on ollut korona-ajassa varmasti monen arjessa läsnä.

Historiallisen paljon on tullut tuijoteltua näyttöä nyt kun kaikki liikkuminen on ollut pannassa. Nämä pätkät ovat jääneet syystä tai toisesta mieleen ja täten niitä voimme suositella katsottavaksi!

Suomalaista digiluistoa suorana

Autokilpailuiden peruunnuttua virtuaaliset kilpailut ovat täyttyneet kovaa vauhtia. Myös Suomessa on vahva harrastajakunta esimerkiksi virtuaalisen driftingin puolella ja FDC -sarjaa ajetaa käytännössä joka viikonloppu kilpaa. Ohessa parin viikon takainen Suzukan Pro -kilpailun striimi ja kun FDC:n YouTube kanavalle seikkailee, löytyy sieltä viikonloppuisin ihan livelähetykset kapinoista. Viihdyttävää katsottavaa!

Tuttuja autoja ja hyvää musiikkia

Kuben uudella musiikkivideolla esiintyy myös Getarista tuttuja autoja. Meiniki on JDM ja sanoitukset sen mukaiset, kannattaa tsekkaa uutta suomiräppiä!

Miten päästään driftingin huipulle?

Robyworks ei petä taaskaan. Äärettömän makea pätkä siitä, miten norjalainen drifting-ässä Fredric Aasbøsta tuli yksi maailman tunnetuimmista luistokuskeista. Hieno video ja hieno tarina!

Neljä päivää töitä ja minuutti videota!

Stop motion ei ole se helpoin tapa tehdä videoita, mutta varmasti yksi hauskimmista tavoista se on. Tätä videota kuvattiin yhteensä neljä päivää ja lopputulos on ällistyttävä. Jos et jaksa katsoa mitään pidempiä videoita, katso ainakin tämä!

Yksi aktiivisimmista vloggareista

Mikäli AdamLZ ei ole tuttu, kannattaa hänen videoitaan tsekata heti. Mies päivittää YouTubeen lähes päivittäin kuulumisiaan ja ne kuulumiset ovat puolestaan kuin kaikkien unelmista. Miehellä on jäätävän hieno autokokoelma ja elää käytännössä jokaisen bensalenkkarin unelmaa. Hauskoja videoita ja hienoa sisältöä. 

Persaukiset penkissä

Persauki Motorsport -porukka pitää majaansa Pietarsaaressa ja porukan luottokuvaaja DK Films tekee jäätävän hienoa videota porukan menosta jatkuvasti. Tässä videossa pojat käyvät penkittämättä kaikki missilet. Hienoja pätkiä visuaalisesti erittäin hienosti toteutettuna, eikä sisällössäkään ole valittamista. 

Toimituspäällikkö puikoissa

Loppuun vielä vetää yksi ihan puhtaasti kotiin päin. MLV x SPD HKD Drift Challenge villitsi yleisöä Porvoossa heinäkuussa 2019. Tapahtumasta tehtiin Vellamo Visualsin toimesta kunnon aftermovie johon sisältyi myös kuvauspäivä lohjalaisella kylätiellä, jossa myös toimituspäällikkömme Tirronen suditti rengasta Nissanillaan. Viime kesän, ja varmasti tämän astisen elämän, hurjimmat muistot yhdessä videossa.

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !