GTi:n YouTube suositukset - Katsottavaa pyhien ajaksi!

Myös GTi-Magazinen väki rauhoittuu joulun viettoon, joten radiohiljaisuus laskee Getarin nettiin loppuvuodeksi! 

Näiden YouTube-vinkkien myötä haluamme toivottaa jokaiselle lukijalle oikein rauhallista joulua sekä menestyksekästä uutta vuotta!

Rallicross-kuskin kanava!

Andreas Bakkerud on tehnyt jo usemman vuoden ajan YouTubeen sarjaa omasta elämästään ja seikkailuista rallicrossin maailmassa. Videot ovat todella laadukkaita ja sisällöltään vähintäänkin mielenkiintoisia. Tuoreimmassa videossa mietitään simulaattorien asemaa kilpakuljettajan kalenterissa. Kannattaa tsekata myös muita miehen videoita!

Behind the scenes pätkä Gatebil-videosta!

Viime kerralla GTi:n YouTube ehdotelmissa vinkattiin Robyworksin tekemästä Gatebil-videosta, joka on kiistatta yksi tämän vuoden kovimmista pätkistä. Nyt YouTubesta löytyy myös video kulissien takaa, kannattaa tsekata!

Luistoa venäläisittäin!

Tämä on kova ja todella ison produktion tuotos. Flanker-F:t valloittavat Pietarin kadut tässä uskomattomassa videossa. Tästä kannattaa myös katsoa Behind the scenes -video, sillä produktion taso on jotain, mitä ei ole ennen nähty. BTS pätkä tässä alapuolella. Jääätävä pätkä!

Hieno pätkä hienosta stanceautosta!

Turkulainen Matuvic Productions vääntää todella makeita autopätkiä. Tällä kertaa videota on kuvattu kesäisissä tunnelmissa Sami Talvitien Audi A5:stä. Kannattaa tsekata herran muitakin videoita!

Puijon Pikes Peak!

Päätoimittajamme Jape Tiitinen puikottaa Puijon mäkeä ylös kaasu aukiasennossa. Hieno pätkä on kuvattu viime talvena ja se on nyt katsottavissa YouTubessa. Hiljaa hyvä tulee, kunhan vaan autot ovat nopeita!

Ultimaattinen tandempyssy!

What could possibly go wrong? Kaksi drifting-ammattilaista hitsaa kaksi BMW:tä toisiinsa. Sarjasta on kaksi jaksoa pihalla ja nämä ovat ehdottomasti katsomisen arvoisia!

 

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !