Voita liput MLV Drift Challenge '24 -tapahtumaan!

Vauhdikas koko perheen drifting-tapahtuma MLV Drift Challenge '24 valloittaa Hyvinkään Vauhtipuiston heinäkuun puolivälissä. GTi-Magazine arpoo tapahtumaan yhteensä viisi kahden pääsylipun pakettia!

Kesän viihdyttävin motorsport-tapahtuma järjestetään tänä vuonna Hyvinkään Vauhtipuistossa 13.7.2024 kello 9:00 – 20:00. Nähtävää riittää koko päivän ajan radan lisäksi myös varikon puolella, sillä avoimella varikkoalueella yleisö voi vapaasti tutustua kuljettajiin, kalustoon sekä alan yrityksiin – näyttelyautojen Showparkia ja harrasteautoja unohtamatta!

Monipuolinen ohjelma kokoaa yhteen kaikki driftingin tasot

Tapahtumaporttien avautuessa radan täyttävät intohimoiset driftingin harrastajat lajin eri tasoilta, kun käynnissä on vapaat drifting-ajovuorot, joille ajamaan saapuvat niin lajin harrastajat kuin tuntumaa olosuhteisiin ottavat myös varsinaisen kilpailun tähdet. Kello 12:00 alkavassa vauhdikkaassa Super 3 -Showssa kolme kuljettajaa vuoroillaan driftaavat arvostelualueen mahdollisimman näyttävästi yhtä aikaa yhdessä letkassa. Mitä kovemmat kohahdukset yleisössä, sitä kovemmat pisteet, eli tässä showssa arvostellaan pelkästään näyttävyyttä!

Super 3 -Shown jälkeen radan valloittavat todelliset mestarit, eli MLV Drift Challenge '24 -kilpailun kuljettajat, kun kilpailun harjoitukset polkaistaan käyntiin kello 13:00. Varinaisen kilvanajon makuun päästään vuorostaan kello 15:00, kun vuorossa on lajittelut, joista 16 parasta kuljettajaa jatkavat päivän huipennokseen eli pariajofinaaleihin. Finaaleissa kuljettajat ottavat toisistaan mittaa niin kauan, että vain koko päivän paras kuljettaja on jäljellä ja on aika kruunata vuoden 2024 MLV Drift Challenge -mestari!

Mukana kilpailussa ovat esimerkiksi Suomen kirkkain driftingin tähti, kolmin kertainen Suomen mestari, viime vuonna Drift Masters -sarjassa toiseksi sijoittunut Lauri Heinonen, hallitseva Suomen mestari Jarkko Jylhä, ruotsalaiset drifting-tähdet Jim Olofsson ja Joakim Andersson – sekä todella monia muita erittäin kovia kuskeja. Tsekkaa @maailmanlopunvehkeet -instagram-tililtä kuljettajajulkaisuja ja pääset tunnelmaan!

Jotta showsta tulee ikimuistoinen, on tapahtumassa myös live-DJ, juontajana Harri Kolehmainen, haastattelijana Netta Pekkala sekä pyrotekniikasta vastaa samat tekijät kuin tämän vuoden Euroviisuissakin, eli Pyroman Oy. Näiden lisäksi tapahtumaa on tekemässä yli sata todellista moottoriurheilun ystävää, jotka suhtautuvat asiaan todellisella rakkaudella lajiin.

Olemme kaikkiin voittajiin yhteydessä 12.7.2024 sähköpostitse. Voittajille toimitetaan pääsyliput suoraan Tiketistä.

Lisätiedot tapahtumasta löydät täältä: www.maailmanlopunvehkeet.fi

Fill out my online form.

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jossa palkintona on viisi kahden lipun pakettia 13.7.2024 järjestettävään MLV Drift Challenge '24 -tapahtumaan . Yhden lippupaketin arvo on 60,00 €. Arvonta suoritetaan 12.7.2024 ja siihen osallistuvat kaikki viimeistään 11.7.2024 vastanneet. Osallistuminen ei edellytä lehden tilaamista. Arvontaan voi osallistua vain yhden kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta arvonnan yhteydessä annettujen yhteystietojen kautta kolmen päivän kuluessa, arvomme tilalle toisen voittajan. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internetsivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Median Finland Oy. Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi, eikä voittoa voi siirtää toiselle henkilölle. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen tai arvonnan järjestelyihin osallistuneen yrityksen edustaja eikä hänen perheenjäsenensä voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti.

Muista seurata GTi-Magazinea myös somessa!

Tilaa GTi-Magazine kotiisi osoitteesta www.gti.fi/tilaa !